Η σκυτάλη του Running out of time, της παγκόσμιας σκυταλοδρομίας που ξεκίνησε από τη Γλασκόβη της Σκωτίας, θα βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου, και θα περάσει από την Κοινότητα Ακρινής του Δήμου Κοζάνης, στις 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 00:20 (προσοχή είναι 00:20 ξημέρωμα Τρίτης).
   Στόχος είναι να παραδοθεί η σκυτάλη και το μήνυμα για την αναγκαιότητα καθολικής, ποιοτικής, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για όλους στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή COP27, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 – 18 Νοεμβρίου 2022.
   Παράλληλα, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ο Δήμος Κοζάνης, η ΔΙΑΔΥΜΑ και το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο της Ακρινής.
Σημειώνεται, ότι οι ποδηλάτες που θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο https://running-out-of-time.com/route/571
   Τι είναι το “Running out of time”
Χιλιάδες δρομείς, ποδηλάτες και ιστιοπλόοι που τρέχουν για να πετύχουν ένα επικό ρεκόρ 7.767 χιλιομέτρων χωρίς στάση από την Γλασκόβη της Σκωτίας έως την Αίγυπτο, στέλνοντας ένα μήνυμα για το κλίμα στους ηγέτες του κόσμου.
ℹΠερισσότερες πληροφορίες για τη δράση στο παρακάτω link:
Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο