🟢Κοζάνη 2030: Η Μονάδα Επιχειρηματικότητας και το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνονται για την κλιματική ουδετερότητα
✅Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμος Κοζάνης στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων έως το 2030, δύο ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
◾ Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, η Μονάδα Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας (ΜΕ-ΠΔΜ) είχε την ευκαιρία να γνωρίσει λεπτομέρειες σχετικά με την κλιματική ουδετερότητα και την Αποστολή των Πόλεων. Η ενημέρωση έγινε από τον διευθυντή του Cluster of Bioeconomy & Environment of Western Macedonia – CLUBE, Δρ. Ιωάννη Φάλλα και τον project manager, Βασίλειο Μπαλαχτσή.
◾Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του ΠΔΜ ενημερώθηκαν για τους στόχους του Δήμου Κοζάνης εν όψει 2030.
🟢Οι διαχειριστές του CluΒΕ Δρ Ιωάννης Φάλλας και Νικόλαος Ντάβος και ο project manager Βασίλειος Μπαλαχτσής ανέλυσαν τους στόχους του Δήμου Κοζάνης για την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας έως το 2030 και όσα θα υλοποιηθούν μέσα από την Αποστολή, ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν την δυναμική και την προοπτική του έργου.
Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο