Ολοκληρώθηκε ο Μαθητικός & Φοιτητικός Διαγωνισμός Προγραμματισμού με θέμα «Kozani 2030 : Στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα», που διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά από το Δήμος Κοζάνης , την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

📢Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τύπων σχολικών μονάδων της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και οι φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κλήθηκαν να προγραμματίσουν μία εφαρμογή με έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα σχετικά με τον μετασχηματισμό του Δήμου Κοζάνης σε έξυπνο Δήμο.

ℹ Δείτε αν είστε στις ομάδες που διακρίνονται εδώ: https://tinyurl.com/mwrhjdym

🙏🏻Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου HELLENiQ ENERGY.

🙏🏻Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: COSMOTE , Magna Victoria, Cluster of Bioeconomy & Environment of Western Macedonia – CLUBE , Επιχείρηση NAS – Νικόλαος Αδ Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε., Καταστήματα Funny Bunny.

📝Σημειώνεται, ότι σε επόμενη ημερομηνία, θα ανακοινωθούν ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής ημερίδας κατά την οποία θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν οι διακριθείσες προτάσεις.

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο